Presenteert:

PRIVÉ RADIO

Custom-Made Radio

Privé Zender

Wilt u uw eigen (muziek) kanaal in uw bedrijf en filialen?

Uw eigen zender binnen uw bedrijf! Voorzie uw winkels, filialen & franchisers Wereldwijd van uw eigen muziek, commercials & uitdragingen!
Erg handig & centraal geregeld.
Dit kunnen wij als geen ander voor u verzorgen, neem voor meer informatie hierover CONTACT met ons op.

Een dagje Privé-Radio voor bedrijven: Waarom?

Hier zijn verschillende redenen voor te noemen, hieronder een aantal voorbeelden:

 • Vergroten van de saamhorigheid
 • Teambuilding (wanneer u zelf een programma wilt leren maken met uw mensen)
 • Het verbinden van verschillende filialen/locaties via muziek & presentaties
 • Als gebaar naar uw mensen

Muziek verbroedert, door samen te werken om bijvoorbeeld een playlist te maken, of om daadwerkelijk met elkaar een programma te maken, breng je mensen dichter bij
elkaar in een ontspannen sfeer.
Hier komt een hoorbaar eindresultaat uit, wat je ook nog eens kunt bewaren.

Wat is het?

Privé Radio is custom-made; dat wil zeggen dat wij ons totaal op uw wensen instellen en focussen. De programma's die we in uw opdracht verzorgen, zijn uitsluitend te horen waar ú dat wilt!

Zo kunnen we éénmalig een programma voor u maken, maar ook voor meerdere dagen, of een maand, of jaar, of..... zegt ú het maar!

Wilt u dat we een programma live op uw locatie komen maken? Geen probleem! Of wilt u dat de studio & DJ via een videostream te zien is? ook dàt is mogelijk!

Wilt u een eigen radiostation, toegespitst op uw wensen, welke alleen in uw bedrijf/instelling, met daarbij behorende (Wereldwijde) vestigingen te horen is? Alles kan!

Een voorbeeld:

U wilt uw werknemers verrassen, en ze een werkdag aanbieden waarbij ze hun eigen muziek kunnen samenstellen. Uw werknemers maken hun favoriete liedjes kenbaar via een onlineformulier op onze website, en op de geplande dag zenden wij die muziek, commercial-vrij uit; al dan niet gepresenteerd, vanuit onze studio of op uw locatie, mèt of zonder nieuwsbulletins, de keus is aan u.

Ook is er de mogelijkheid om liedjes voor jezelf of voor anderen aan te vragen (met of zonder boodshap). Dit kan ook op de dag zelf, middels onze gratis app.

Uiteraard kunnen we ook jingles/commercials maken met uw bedrijfsnaam, en kunnen we tijdens het programma bepaalde mededelingen doorgeven. Een programma kan volledig naar wens worden ingevuld: zo kunnen we interviews afnemen, interactieve spelletjes spelen, verzoekplaten draaien, een TOP 100 uitzenden, geweldig discusseren, moppen vertellen, etc.

U heeft meerdere vestigingen?

Geen probleem, overal ter Wereld waar internet is (bedraad of mobiel), kunnen wij het signaal krijgen. Onze programma's lopen via een beveiligde internet verbinding, zodat ú bepaald waar er kan worden geluisterd.  

De mogelijkheden zijn oneindig!


Beoordeel zelf de geluidskwaliteit:

Timeless Entertainment Radio

Loading ...

Voor wie?

Eigenlijk voor iedereen! Hieronder hebben we een aantal suggesties gezet:

 • Kantoren
 • Werkvloeren
 • Zorginstellingen
 • Markten
 • Braderiën
 • Kermis
 • Winkels
 • Winkelcentra
 • Winkelketen
 • Horeca
 • Horecaketen
 • Evenementen
 • Campings
 • Vakantieparken
 • Pretparken
 • Scholen
 • Sportdagen
 • Privé-feesten


Prive-Programma

Wij verzorgen een programma naar uw wensen! Hierbij kunt u o.a. denken aan de volgende zaken:

 • Muzikale genre
 • Verzoeknummers
 • Top 100 samengesteld door u
 • Interviews
 • Met of zonder nieuwsbulletins
 • Vanuit onze studio of op uw locatie
 • Jingles met uw bedrijfs of evenement naam
 • Wereldwijd te ontvangen via beveiligde stream
 • Met DJ
 • Zonder DJ
 • Geen commercials
 • Interactieve spelletjes


Hoe werkt het?

Vanuit onze studio:

De Privé- Programma's worden door ons uitgezonden via internet. Deze uitzending kunt u ontvangen op elk apparaat met een internetbrowser, zoals een computer, tablet & smartphone. U ontvangt van ons het internet-adres waar de stream te horen is, met de bijbehorende inlogcode. U sluit het apparaat aan op uw bestaande geluid-installatie (PA), en uw organisatie kan ernaar luisteren. Indien u meerdere aansluitpunten wenst, bijvoorbeeld voor meerdere vestigingen, dan kunt u deze vestigingen op dezelfde manier aansluiten en laten mee genieten; dit kan Wereldwijd). Laat wel even weten hoeveel aansluitingen u nodig heeft, dan zorgen wij dat dit geregeld is. Wilt u de studio & DJ kunnen zien via een live-videostream? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Vanaf uw locatie:

Eigenlijk hetzelfde als hierboven staat beschreven, maar dan is het mogelijk om direct op uw bestaande installatie aan te sluiten. Is er dan geen internetstream nodig voor, bijvoorbeeld andere vestigingen, dan gebruiken we die ook niet. Het enige wat wij nodig hebben, is een ruimte om het programma te maken (kantoor, bedrijfskantine, misschien wel in de fabriekshal, of in de hal van een ziekenhuis). Zolang het er droog is en we stroom hebben, en een beetje geluid mogen maken, is het al snel goed. Als het nodig is, geniet een bedrade internetverbinding de voorkeur, met goede WiFi kan het ook, en als dit niet mogelijk is, zenden we uit via het 4G netwerk. Wij nemen uiteraard de mobiele studio mee.

BUMA/STEMRA/SENA

Wij gaan er van uit, dat u zelf de afdrachten doet aangaande muziekrechten op uw locatie (BUMA/STEMRA). Wanneer u normaal ook de radio aan heeft, is dit waarschijnlijk al geregeld. Voor evenementen en locaties waar dit nog niet gebeurd is, bent u verplicht dit te regelen; u riskeert anders een fikse boete. Omdat wij uitzenden via het internet, zijn wij verplicht af te dragen aan BUMA/SENA, en dat doen we natuurlijk ook.

U heeft geen geluidinstallatie?

In geval dat u niet beschikt over een geluidinstallatie, is het mogelijk om via onze gratis app te luisteren. Is een geluid-installatie echter wel gewenst? Daar kunnen wij uiteraard zorg voor dragen (tegen meerpijs, afhankelijk van de behoefte).

Tijdens een programma:

Er kan contact worden gemaakt met de DJ, zowel op locatie als in onze eigen studio. We beschikken over een app, welke gratis te downloaden is. Hiermee kun je tekstberichten, foto's & geluidsfragmenten versturen naar de DJ. Uiteraard kunnen hier ook verzoeknummers mee worden aangevraagd en beschikt de app over een chatfunctie. Ook is de DJ telefonisch bereikbaar voor spelletjes & interviews.

Wat zit er in een programma?

Standaard maken wij 1 jingle met de naam van uw organisatie of eventnaam. Hoe een programma gevuld wordt, gaat volledig in overleg met u! Mogen er spel-elementen in? Heeft u prijzen om weg te geven? Of dragen wij daar zorg voor? Wilt u dat bepaalde personen in het zonnetje worden gezet? Of wilt u een stukje bedrijfsgeschiedenis vertellen? Ook het muzikale genre gaat in overleg. Wilt u nieuwsbulletins op het hele en/of halve uur? Heeft u zelf andere ideën, vertel het ons, eigenlijk is alles mogelijk!

Top 100

Wanneer u voor de Top 100 kiest, kan men een online formulier invullen en daar een bepaald aantal titels invullen. Na de deadline gaan wij aan de slag en maken we er een top 100 van, welke we uitzenden op de afgesproken datum. Dit kan non-stop of gepresenteerd zijn; het is maar net wat u wilt.

Commercial-Free

Een leuke bijkomstigheid van een Privé-Programma, is dat er in principe GEEN commercials worden uitgezonden; tenzij u er voor kiest om uw eigen commercials uit te laten zenden natuurlijk.

Extra opties

The sky is the limit! Wilt u professionele jingles? Of een bekende radio DJ? Wilt u zelf, of met uw personeel een programma(onderdeel) presenteren? Of een combinatie met een discoshow? Heeft u aankleding nodig voor uw locatie? Doordat wij in verbinding staan met de beste event-buro's, is alles wat denkbaar is, mogelijk; uiteraard tegen meerprijs.

U wilt ons langer boeken?

U wilt ons niet voor 1 dag, maar voor een hele week, of misschien wel een maand boeken? In dat geval krijgt u uiteraard korting! Hoeveel de korting is, wordt bepaald door de duur van de boeking, en is dus op aanvraag.

U wilt een vast eigen muziekkanaal?

Ook dat kunnen wij als geen ander voor u verzorgen! Hier hebben we pasklare oplossingen voor: bijvoorbeeld een COMMERCIAL-FREE RADIO-station met elk uur nieuws & weer. Maar ook als u een compleet eigen systeem wilt, met uw eigen muziekgenre, commercials, jingles, aankondigingen etc., welke u in al uw vestigingen, waar ook ter Wereld wil laten horen; bent u bij ons aan het juiste adres! Stuur simpelweg een email naar ons met wat u wilt, en u ontvangt van ons een passende offerte.

U heeft een vraag?

Heeft u na het lezen van het bovenstaande nog vragen onbeantwoord? Neemt u gerust contact met ons op d.m.v. het sturen van een email of bel met 0180-700203. Wij zijn u graag van dienst.Prijzen:

Bij custom-made producties, zijn de prijzen natuurlijk ook custom-made. De prijzen zijn sterk afhankelijk van hoe u het wilt hebben. U kunt deze dienst al boeken vanaf €150,- ex. btw. Bel of mail ons gerust voor een offerte op maat.


Privé Radio is 24/7 te boeken

Voor meer informatie en boekingen kunt naar ons MAILEN of bel met 0180-700203